Maserati Ghibli krijgt twee nieuwe speciale edities

Maserati en speciale edities lijken haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. De drietand komt nu wederom met een speciale Ghibli, ditmaal tot stand gekomen in samenwerking met een Japanse kunstenaar. Het kleurenschema vult Maserati in ieder geval alvast voor je in.

De Ghibli krijgt vaker speciale jasjes aangemeten van Maserati. Het merk wil hiermee de mogelijkheden van het Fuoriserie-personalisatieprogramma demonstreren. Eerder sloeg Maserati de handen ineen met een Chinese influencer en bracht het een eerbetoon aan zijn eigen racehistorie. Ditmaal werkt Maserati samen met de Japanse ‘straatcultuurpionier’ Hiroshi Fujiwara. Die term zegt ons om eerlijk te zijn vrij weinig, maar de beste man is onder meer producer, muzikant en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *