Aston Martin brengt eerbetoon aan 100-jaar oud model

Q by Aston Martin, de personalisatieafdeling van Aston Martin, heeft een Vantage Roadster met een retrosausje overgoten. Daarmee eert Aston Martin de ‘A3’, die dit jaar 100 jaar oud wordt.

Hoewel Aston Martin al vóór de Eerste Wereldoorlog werd opgericht, kwam de productie van auto’s pas echt op gang na de oorlog. Dat begon met een aantal prototypen, waarvan de derde het oudste nog overgebleven exemplaar is. Dat maakt ‘m ook de oudste Aston Martin die er nog is en aangezien die ‘A3’ (Aston Martin nummer 3) dit jaar 100 jaar oud wordt, staat het merk daar natuurlijk even bij stil.
Omdat de A3 een open auto is, pakte Aston Martin voor de gelegenheid de Vantage Roadster erbij. Die werd door Q aangepakt, in samenwerking met het Aston Martin Heritage Trust en de sinds 1951 operationele Aston Martin-dealer HWM. De gitzwarte Aston kreeg onder meer een nieuwe grille met verchroomde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *