‘Lancia komt met drie nieuwe modellen’

Lancia is al druk in de weer met de ontwikkeling van nieuwe modellen, zo schrijft het normaliter goed ingelichte Automotive News. Binnen nu en vijf jaar zou Lancia drie nieuwe modellen op de markt brengen.

Voor Lancia-liefhebbers gloort er hun geliefde merk onder de vleugels van Stellantis opereert weer een sprankje hoop aan de horizon. In tegenstelling tot voormalig moederbedrijf FCA Automobiles heeft het nog piepjonge concern Stellantis wel ambities om meer van Lancia te maken dan het ietwat treurige merk dat het vandaag de dag is. Lancia valt samen met Alfa Romeo en DS onder de ‘premiumtak’ van Stellantis en volgens berichtgeving van Automotive News brengt het merk binnen nu en vijf jaar drie volledig nieuwe modellen op de markt. Momenteel is Lancia alleen in thuisland Italië actief waar het

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *