‘Jaguar wordt luxemerk in Bentley-territorium’

Jaguar wordt per 2025 een volledig elektrisch merk, maar er verandert meer. De vorig jaar aangetreden CEO Thierry Bolloré geeft aan dat Jaguar een stuk hoger in de markt gaat opereren.

Er ging een behoorlijke schok door de autowereld toen Jaguar eerder dit jaar een uiterst strakke deadline voor de verbrandingsmotor neerzette. Per 2025 verkoopt het enkel nog puur elektrische auto’s. Wat dat betreft gaat de bezem er dus al flink doorheen bij Jaguar, maar daar houdt het niet op. In gesprek met AutoExpress doet Bolloré uit de doeken dat het ‘beschadigde’ Jaguar een complete verandering door zal maken. Houd er rekening mee dat het modellengamma vrijwel geheel …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *