CS850GT is Ford Mustang met ruim 850 pk

De Britse tuner Clive Sutton heeft zich uitgeleefd op de Ford Mustang GT. Het resultaat is deze CS850GT. Dat getal in de verder niet heel sprekende naam geeft het vermogen aan.

Wie z’n cijfers paraat heeft, weet dat de 5,0-liter V8 Ford Mustang GT standaard 449 pk levert. Lang niet genoeg, vindt Clive Sutton. Zeker niet aangezien onder meer de Shelby GT500 bewijst dat het vermogen veel hoger kan liggen. Maar goed, die is hier dan weer niet leverbaar. De Shelby GT500 Signature Edition is met 800 Amerikaanse pk’s de krachtigste Mustang met goedkeuring van Ford ooit, ook daar gaat de CS850GT dus voorbij.
De door Sutton aangepakte Mustang is goed …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *