Vernieuwde Seat Arona op de prijslijst

Seat Arona. Hij is gefacelift en nu zijn ook alle prijzen van de vernieuwde Seat Arona op de prijslijst gezet. AutoWeek heeft alle prijzen en uitvoeringen.

De Arona werd eerder dit jaar op vergelijkbare wijze als de Seat Ibiza gefacelift, al vielen er vanbuiten meer verschillen te ontwaren. Zo heeft elke Arona voortaan een hogere grille en gewijzigde bumpers. De nieuwe avontuurlijk aangeklede Xperience-uitvoering krijgt daarbij zelfs een eigen front met dicht op de koplampen geplaatste mistlampen. Centraal op de achterklep lees je de modelnaam in het inmiddels bekende ‘met de hand uitgeschreven’ lettertype, net als bij de Ibiza. De opgefriste Arona krijgt – evenals de Ibiza – een nieuw dashboard gemonteerd. De herziene cross-over heeft een vanafprijs van € 22.300.
Seat Arona Xperience
Die instap-Arona is de versie met de 95 pk sterke 1.0 TSI, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *