Alejandro Mesonero-Romanos nieuwe designbaas Alfa Romeo

Het hoge woord is eruit: voormalig Seat-ontwerper Alejandro Mesonero-Romanos gaat naar Alfa Romeo. Hij begint bij z’n nieuwe werkgever na een korte periode bij Dacia en Lada.

Waar rook is, is vuur, zo blijkt maar weer. In april kwam het gerucht al naar buiten dat Mesonero-Romanos naar Alfa Romeo zou gaan. Nu is het officieel. Alfa Romeo meldt dat de Spaanse ontwerper op 1 juli in dienst treedt. De 53-jarige studeerde aan de Royal College of Art in Londen en begon in 1995 zijn carrière als ontwerper in zijn thuisland, bij Seat. Daarna kwam hij bij Renault terecht, om vervolgens tien jaar geleden weer terug te keren naar Seat. Vorig jaar kwam hij weer onder de vleugels van Renault te werken voor Dacia en Lada, maar

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *