Plug-in hybride Jeep Grand Cherokee 4xe betrapt

Betrapt: de nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe. Inderdaad, de plug-in hybride dus. Onthulling volgt later dit jaar.

Jeep stelde in januari dit jaar de Grand Cherokee L aan het daglicht voor, de verlengde versie van de nog te presenteren reguliere nieuwe Grand Cherokee. Die nieuwe ‘korte’ Jeep Grand Cherokee is op deze spionagefoto’s gestoken in een psychedelisch ogend camouflagepak te zien. De nieuwe Jeep Grand Cherokee lijkt iets meer te worden dan slechts een kortere versie van de reeds onthulde Grand Cherokee L. Een plug-in hybride versie van de Grand Cherokee L is er namelijk niet, maar de Grand Cherokee lijkt wél met een stekker beschikbaar te komen.
Jeep Grand Cherokee L
De nieuwe Grand Cherokee heeft in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *