Nissan Narava Pro-4X Warrior is agressief

De Nissan Navara Pro-4X Warrior is een wel heel heftig ogende versie van de Navara. Maar, naar Nederland komt hij waarschijnlijk niet. Zonde.

De Europese toekomst van de Nissan Navara hangt aan een zijden draadje. Nissan’s concurrent van auto’s als de Ford Ranger en Toyota Hilux wordt voor de Europese markt in Spanje gebouwd, maar de in Barcelona gevestigde fabriek waar de pick-up het levenslicht ziet, sluit eind dit jaar z’n poorten. Nissan zegt nog te onderzoeken of het de Navara in Europa in leven kan houden, daar de auto onder meer in Thailand wordt gebouwd. Mocht de Navara daadwerkelijk van de Europese markt verdwijnen, dan wordt dat gemis alleen maar groter als je weet met welke top-Navara de Australische markt spoedig wordt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *