MG Marvel R: twee versies, EV in herfst leverbaar

MG brengt een nieuw volledig elektrisch model naar Europa; de Marvel R Electric. Het merk maakt nu meer bekend over de in maart gepresenteerde auto.

Begin dit jaar bracht Roewe in China een opvolger uit voor zijn Marvel X, de Marvel R. Een model dat in grote lijnen nog op zijn voorganger lijkt, maar vooral dankzij een veel excentrieker front toch behoorlijk anders voor de dag komt. Zoals we dat vaker hebben zien gebeuren, haalt MG de Roewe naar Europa en plakt er zijn eigen badges op. Het resultaat is de MG Marvel R Electric, een volledig elektrische SUV die met zijn 4,67 meter lengte en 1,92 meter breedte een stuk hoger in het gamma komt te staan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *