Elektrische Volkswagen ID Buzz vermomd als Transporter

Volkswagen brengt in 2022 een elektrische bus op de markt: de ID Buzz. Op deze foto’s is die elektriche Volkswagen ID Buzz vermomd als Transporter.

Even terugspoelen naar 2017, het jaar waarin Volkswagen tijdens de North American Auto Show in Detroit de ID Buzz Concept liet zien. Met de ID Buzz Concept liet Volkswagen zien hoe een elektrische personenbus vormgegeven zou kunnen worden, een auto die overduidelijk aan de ID-familie gehangen zou worden en waar Volkswagen ook een bestelversie van in het vat heeft zitten: de ID Cargo. Volgend jaar moet de elektrische ID Buzz van de band rollen en dus is Volkswagen druk in de weer met het testen van z’n …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *