Techart GTstreet R is extreme 911 met 800 pk

Porsche heeft in feite voor ieder wat wils in het aanbod van de 911. De Techart GTstreet R is een mengelmoes van de meest extreme 911-varianten.

De heftig bespoilerde GTstreet R was eerder al in camouflage-outfit gesnapt op straat. Wat we toen al voorspelden, blijkt nu te kloppen: de GTstreet R, gebaseerd op de 911 Turbo S, krijgt inderdaad 800 pk onder zijn spoiler. Het maximumkoppel bedraagt maar liefst 950 Nm. Techart heeft niet bijzonder veel nodig gehad om dat vermogen te bereiken. De zescilinder boxer heeft nieuwe turbo’s en aangepaste software voor het motormanagement en de transmissie. That’s it. Dankzij die extra bonk oerkracht knalt de GTstreet R door naar een topsnelheid van 350 km/h. De acceleratietijd vermeldt Techart …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *