Lexus LS (2021) – Facelift Friday

Bij de recente facelift van de Lexus LS500(h) lijkt er niet zo veel te zijn veranderd. Wie goed kijkt, ziet echter dat vrijwel de gehele voorgevel nieuw is. Tijd voor een onderzoek.

Er is wat vreemds aan de hand met de facelifts van Lexus: het merk verandert veel, maar dat valt nauwelijks op. De reden is vermoedelijk dat er in de basis niet zoveel verandert aan de uitgesproken designtaal van het merk. Het bestaande ontwerp wordt weliswaar ingrijpend gladgetrokken, maar daarbij wordt het oorspronkelijke ontwerp zo min mogelijk geweld aangedaan.
Dat was eerder bijvoorbeeld het geval bij de Lexus RX en het geldt nu ook weer voor de LS. De grootste blikvanger van het front, de enorme grille, mag bijvoorbeeld gewoon blijven. Het nu in een donkerder tint uitgevoerde hekwerk wordt echter omringd …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *