Ford Puma ST Gold Edition is samengesteld door fans

Ford deed een experimentje op social media. Het merk liet fans door middel van polls kiezen hoe een speciale uitvoering van de Puma ST eruit moest komen te zien. Dit is het resultaat van alle stemmingen: de Puma ST Gold Edition.

Op de sociale mediakanalen van Ford Europe konden volgers hun stem uitbrengen over de samenstelling van de speciale Puma ST. In totaal zijn er een kwart miljoen stemmen uitgebracht, waarbij de fans de kleur van de carrosserie, remklauwen en stiksels in het interieur konden kiezen. Ook konden zij hun mening uiten over de soort striping en de type-aanduiding op het exterieur en de instaplijsten. Tot slot kon men ook de naam kiezen. De keuze viel daarbij op Puma ST Gold Edition. Een andere optie was ‘Puma ST 24K Edition’.
Ford Puma ST Gold Edition
De naam van de speciale editie komt in ieder geval duidelijk in het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *