Deze ‘pronkstukken’ gaan de show stelen op Brits autofestival

Er zijn teveel autofestivals om bij ze allemaal stil te staan, maar voor het ‘Festival of the Unexeptional’ maken we graag een uitzondering.

Vergeet de festivals die bol staan van de miljoenen-Ferrari’s, 300 SL Gullwings en honderd jaar oude curiosa. Daar zijn er immers genoeg van. De heerlijk haaks daarop staande aanpak van het ‘Festival of the Unexceptional’ kan onze waardering wel wegdragen. Op het ook wel ‘Concours de l’Ordinaire’ genoemde autofeestje, dat op 31 juli plaatsvindt in het Britse Lincolnshire, tilt men de auto’s van de gewone man of vrouw op het hoogste podium. Auto’s waar je ooit over struikelde, die soms nooit een tweede blik waard waren, maar nu juist heel leuk zijn vanwege de nostalgie. Onze rubriek ‘In het Wild’ zou roodgloeiend komen te staan als we er foto’s zouden schieten.
De organisatie laat alvast een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *