Bijzondere kentekenplaten geveild in het VK

In Nederland ben je aangewezen op het kenteken dat toevallig bij je auto hoort, maar in veel andere landen kun je ook een andere plaat scoren. Zo ook in het Verenigd Koninkrijk, waar enkele bijzondere kentekens onder de hamer gaan.

Misschien heb je een kenteken dat goed bij je auto past of waar je zelf een leuke betekenis voor hebt bedacht. Misschien heb je er zelfs je auto op uitgezocht. In Nederland kun je niet veel meer dan dat om er iets leuks van te maken, maar in het Verenigd Koninkrijk mag je ook een ander kenteken kiezen en registreren voor je auto. Er is dan ook een levendige handel in opvallende kentekens. Zowel particulieren bieden bijzondere platen aan, als de officiële uitgever van kentekenplaten, de DVLA.
Nu komt er weer een hele serie opvallende platen in de aanbieding bij de DVLA waarop geboden kan worden. Allemaal met een openingsbedrag, afhankelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *