Opel Astra in gecamoufleerde vorm te zien

De nieuwe Opel Astra is aanstaande en dus krijgen we opnieuw beelden te zien. Het gaat om een gecamoufleerd exemplaar, maar die maakt toch al een heleboel duidelijk.

Prettig is dat de nieuwe Astra op een aantal foto’s naast zijn voorganger is vereeuwigd. Met name het beeld van opzij maakt duidelijk dat de Astra, net als de Peugeot 308 waarop hij technisch is gebaseerd, net wat andere verhoudingen krijgt. De motorkap ligt vlakker, de voorruit staat iets verder naar achteren en de auto als geheel lijkt wat langgerekter.
Dat wordt gestaafd door de cijfers, die Auto-Medienportal alvast te pakken heeft. De Astra is volgens hen 4,37 meter lang, 1,47 meter hoog en heeft een wielbasis van 2,67 meter. Daarmee is langer en lager dan het uitgaande model, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *