Ferrari presenteert nieuw model op 24 juni

Goedemorgen! We beginnen de dag met alweer goed nieuws voor sportautoliefhebbers: Ferrari onthult later deze maand een nieuw model.

Bij monde van digitale Ferrari-coureur David Tonizza, die uitkomt in de ‘E-sports-series’ ofwel professioneel gespeelde racegames, legt Ferrari uit dat rijplezier het speerpunt vormt van het nieuwe model. ‘Fun to Drive’, zoals dat in het Italiaans heet.
Daarmee wijst alles erop dat het om het nieuwe instapmodel van Ferrari gaat, een langverwachte sportieveling waarvoor ook anno 2021 de naam ‘Dino’ door de wandelgangen gonst. Of hij echt zo gaat heten weten we niet, maar het lijkt er wel steeds meer op dat een V6 achter de voorstoelen de aandrijving gaat verzorgen. Dat dit geen ramp hoeft te zijn, ondervond collega Roy …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *