Test: Audi A6 Avant 55 TFSIe

De Audi A6 Avant is er nu ook als plug-in hybride 55 TFSIe. In een test kijken we of deze nieuwe premium-stekkerstationwagon het laden op stand goed beheerst.

Gelukkig zijn ze er nog altijd, die traditionele stationwagons in de zogenaamde executive-klasse. Net zo praktisch als een SUV, maar door de lagere daklijn vooral een stuk eleganter en minder macho dan hun hoog op de wielen geplaatste zustermodellen. Het valt tegenwoordig gewoon op als je een Audi A6, Mercedes E-klasse of BMW 5-serie met een vers kenteken ziet rijden. Gelukkig hebben we door de komst van een nieuwe motorversie in de Audi A6 Avant weer eens aanleiding om zo’n chique combi’s te testen. En als er al nieuws is in dit segment, dan betreft het negen van de tien keer de komst van een PHEV-versie. Audi heeft op dit moment alleen de 55 TFSIe met 367 pk als plug-in A6 Avant, maar de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *