Subaru Forester facelift gepresenteerd in Japan

In Japan heeft Subaru een vernieuwde versie van de Forester gepresenteerd. De auto krijgt een stel opvallende kijkers, die op termijn ongetwijfeld ook Europese klanten moeten verleiden.

De huidige, vijfde generatie van de Subaru Forester stamt uit 2018. De voor Subaru zo kenmerkende C-vormige dagrijlichten blijven bij de facelift min of meer intact, maar de omtrek van de koplampunit als geheel wijzigt flink. Het opvallendst is de grote hap die aan de binnenzijde van de koplamp wordt weggenomen, maar ook aan de buitenkant vinden we een sprongetje dat daar eerder niet zat.
‘Oud’

Nieuw
Aan de achterkant lijkt niets tot vrijwel niets gewijzigd, maar we noteren wel ander lichtmetaal. Subaru pakt bovendien het onderstel aan en belooft meer souplesse voor z’n populairste model. De hybride …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *