‘Honderden mensen moeten leaseauto prompt inleveren’

Tal van mensen met een leaseauto van hetzelfde leasebedrijf kwamen onlangs voor een vervelende situatie te staan. De werkelijke eigenaren van de auto’s komen deze ophalen, aangezien het bedrijf in kwestie een betalingsachterstand heeft.

Het gaat om auto’s die geleased zijn bij Car Driver Deals. Dat meldt RTL Nieuws, dat de situatie uitgebreid onder de aandacht brengt. Enkele gedupeerden verklaren tegenover dat medium dat hun auto soms volslagen onverwacht werd ingenomen. In sommige gevallen werd er vooraf nog wel een brief gestuurd, maar in andere gevallen werd de auto gewoon plots opgehaald. Eventuele persoonlijke bezittingen in de auto konden dan pas later op locatie teruggehaald worden.
De werkwijze verschilt, aangezien het gaat om auto’s …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *