CEO DS: “Lancia moet groeien en verjongen”

De CEO van DS, Beatrice Foucher, heeft zich in een interview uitgelaten over de samenwerking met de nieuwe zustermerken Lancia en Alfa Romeo. Opnieuw blijkt dat er voor beide merken een toekomst is als het aan Stellantis ligt.

Het is een minimale strohalm, maar we gunnen Lancia-liefhebbers iedere strohalm die we kunnen vinden. Sinds de samenvoeging van FCA (Fiat-Chrysler, waaronder ook Lancia en Alfa Romeo) en PSA (Peugeot-Citroën, waaronder ook Opel en DS) vormen DS, Lancia en Alfa Romeo de premiumtak van het nieuwe Stellantis-concern. Sindsdien gonst het weer een beetje rondom met name de Italiaanse merken, die door hun oude ‘baas’ enigszins (Alfa) tot compleet (Lancia) werden verwaarloosd.
In een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *