“Volkswagen voorziet flinke winsten door ‘opties on demand'”

Het is geen geheim dat Volkswagen van plan is om opties als een soort app via internet beschikbaar te stellen. Het merk denkt daar zelfs honderden miljoenen mee te kunnen verdienen, stelt Automotive News.

Het op afroep beschikbaar maken van opties betekent een grote verandering voor zowel de fabrikant als de bestuurder van een auto. Het betekent dat je opties ineens niet alleen aan de auto, maar ook aan een persoonlijk account kunt koppelen. Het betekent ook dat je opties kunt ‘verleasen’ in plaats van verkopen, door ze in een abonnementsvorm te stoppen en al dan niet tijdelijk beschikbaar te stellen.
Volkswagen is één van de fabrikanten die wel heil zien in dat concept. Automotive News meldt dat het in een recente presentatie de verwachting uitsprak honderden miljoenen te kunnen verdienen met dit concept. De ontwikkelingsbaas van het merk, Thomas Ulbrich, zou ook verwachten dat mensen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *