Productieversie Nissan Z Proto debuteert in augustus

Nissan liet in september vorig jaar de Z Proto zien, zeer concrete vooruitblik op de opvolger van de 370Z. De productieversie van het nieuwe Z-model is eindelijk klaar om de te begroeten. Nissan geeft aan dat de waarschijnlijk 400Z geheten nieuwe sportcoupé in augustus zijn debuut maakt.

Het hoekje waarin Nissan zijn sportieve modellen heeft staan is nog net niet voorzien van een defibrillator. Hoewel de 370Z in Nederland al even niet meer leverbaar is, werd die in 2008 op de markt gebrachte sportcoupé tot vorig jaar in diverse markten nog verkocht. Ook de hier nog wel beschikbare GT-R is met geboortejaar 2007 een automobiele bejaarde te noemen. De GT-R moet er nog even tegenaan, maar de 370Z krijgt eindelijk een opvolger. Vorig jaar liet Nissan al een vrijwel productierijp ogende vooruitblik zien op het nieuwe model dat de Z-stamboom injecteert met vers bloed. De daadwerkelijke productieversie van die concrete voorbode wordt op 17 augustus gepresenteerd, zo laat Nissan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *