Nieuwe Volkswagen Multivan: los van Transporter

Volkswagen breidt zijn modellengamma uit met de Multivan. De Multivan is van oudsher de personenautoversie van de Transporter, maar Volkswagen bikt die aanduiding nu van de T6 los om er een min of meer losstaand model van te maken. Dit is de nieuwe Volkswagen Multivan, een praktische balzaal waar ook nog eens plug-in hybride van komt.

Highlights

Nieuwe Multivan staat los van Transporter
Schuifdeuren en veel gemak
Ook als plug-in hybride eHybrid
Begin 2022 in Nederland

Volkswagen heeft met de Transporter een bedrijfswagen op de menukaart staan waar het naast personenversie op grijs kenteken ook een personenautoversie van bestaat: de Multivan. De toevoeging Multivan knipt Volkswagen nu los van de Transporter. Het merk boetseert er zelfs een losstaand model van. De Volkswagen Multivan is een auto die meer bus lijkt dan MPV, maar wel is gelardeerd met typische kenmerken van een auto uit …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *