Nieuwe Kia Niro duikt op als plug-in hybride

Kia werkt aan een nieuwe Niro, een auto die op deze kakelverse set spionagefoto’s in camouflagepak te zien is. Hoewel het gros van de nieuwe Niro nog fanatiek met plakkers is bedekt, vallen er nieuwe designdetails te ontwaren. De nieuwe Kia Niro wordt waarschijnlijk nog dit jaar gepresenteerd.

De huidige Kia Niro verscheen in 2016 ten tonele. Het model was aanvankelijk alleen leverbaar als Hybrid en als Plug-in, al verscheen in 2018 de elektrische e-Niro op de planken. De Niro is al eens gefacelift en achter de schermen werkt Kia hard aan een opvolger, een auto die een meer uitgesproken uiterlijk dan de huidige generatie krijgt.
Kia heeft zich een gedurfde designtaal eigengemaakt die luistert naar de naam ‘Opposites United’. De eigenwijs vormgegeven elektrische EV6 is de eerste Kia die volgens die nieuwe …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *