Honda Civic Hatchback klaar voor debuut

De nieuwe elfde generatie Honda Civic debuteerde eind april als Sedan, maar dat is niet de enige carrosserievariant die van Honda’s nieuwe Golf-concurrent verschijnt. Er komt namelijk ook weer een hatchbackversie en het is die nieuwe Honda Civic Hatchback waar we je nu de eerste schimmen van kunnen laten zien.

Eind april trok Honda in de Verenigde Staten het doek van de nieuwe Civic. De jongste Civic beleefde zijn debuut als Sedan, die veel duidelijker een vierdeurs sedan is dan het uitgaande type. Eind juni krijgt de nieuwe Sedan een hatchbackbroertje, die 24 juni zijn denuut beleeft.
Honda Civic
Op de teaserplaten die Honda van de nieuwe Civic Hatchback deelt, is het zijaanzicht te zien. Daar valt uit op te maken dat hij net als de huidige hatchback weer een relatief schuin aflopende achterzijde krijgt. Geen recht aflopende kont dus zoals we in dit segment gewend zijn van onder meer de Ford Focus, Toyota …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *