Chevrolet Corvette Stingray knipoogt naar racebroer

Chevrolet heeft een speciale serie van de Corvette Stingray gepresenteerd. De nieuwe versie luistert naar de naam Corvette Stingray IMSA GTLM Championship Edition. Een ware tongbreker.

Chevrolet voert een piepkleine modeljaarupdate door op de in 2019 gelanceerde Corvette Stingray. Chevrolet stelt drie nieuwe lakkleuren beschikbaar en brengt de voorheen alleen achterop de Z51-uitvoering geplaatste achterspoiler naar de optielijst van de overige Corvette-uitvoeringen. Chevrolet zegt de 6.2 V8 opnieuw te hebben gekalibreerd, al levert dat geen vermogenswinst op. De modeljaarupdate gaat hand in hand met de lancering van een gelimiteerde uitvoering met een ellenlange naam: de Chevrolet Corvette Stingray IMSA GTLM Championship Edition. Zeg dat eens tien keer achter elkaar? Met de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *