Audi laat RS3 Sportback en Limousine alvast zien

Van de huidige Audi A3 Sportback en A3 Limousine zit er uiteraard ook weer een extra gepeperde RS3 aan te komen. Audi kan kennelijk niet wachten op de officiële onthulling en laat de twee sportievelingen alvast zonder camouflage zien.

In een gesprek met Sebastian Grams en Rolf Michl, respectievelijk algemeen directeur en verkoopdirecteur van Audi Sport, zet het merk beide varianten van de nieuwe RS3 op de voorgrond tussen de andere afgetrainde modellen uit Ingolstadt. De twee zijn afgezien van een opvallende print niet voorzien van camouflage, waardoor de aanpassingen voor de RS3 voor het eerst echt goed zijn te bewonderen. Aan de voorkant vallen de grote luchtinlaten aan weerszijden van de grille op, die duidelijk nog een flinke maat groter zijn dan bij de S3 het geval is. In de grille is een honingraatstructuur te zien en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *