Nieuwe topman voor Ferrari

Ferrari heeft na een half jaar durende zoektocht een nieuwe CEO. Benedetto Vigna, afkomstig uit de technische industrie, heeft de taak om het illustere Italiaanse merk verder klaar te stomen voor de toekomst.

De 52-jarige Vigna werkt momenteel bij het bedrijf STMicroelectronics, waar hij de afdeling ‘Analog, MEMS (Micro-electromechanical Systems) en Sensors’ leidt. Inderdaad, dat zijn de microchips waar momenteel zo’n tekort aan is in de auto-industrie. Ook is hij lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Ferrari kiest Vigna uiteraard niet zonder een specifieke reden. De Italiaan moet er de komende jaren voor gaan zorgen dat Ferrari mee blijft gaan met de tijd en een voorsprong opbouwt. Het merk ziet de kennis en ervaring van Vigna in de technische industrie daarvoor als zeer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *