Nieuwe BMW 4-serie Gran Coupé onthuld

BMW’s huidige 4-serie van de bestaat al uit de 4-serie Coupé en Cabrio en zelfs de elektrische i4 is geen onbekende meer BMW completeert de 4-serie nu door de enige nog missende variant aan de modelreeks toe te voegen. Dit is de compleet nieuwe BMW 4-serie Gran Coupé. Vanaf november dit jaar staat de nieuwe 4-serie Gran Coupé bij de Nederlandse dealers.

Eerlijk is eerlijk, de komst van de 4-serie Gran Coupé is natuurlijk geen verrassing. Sterker nog, ook van het uiterlijk zal niemand meer opkijken. Onlangs trok BMW namelijk het doek van de i4, in feite de elektrische variant van de 4-serie Gran Coupé die de fabrikat uit München vandaag voorstelt.
BMW 4-serie Coupé
De 4-serie Gran Coupé is precies wat je verwacht. Niet alleen is het concept gelijk aan dat van zijn voorganger, de auto oogt ook als een i4 zonder de typische accenten van BMW’s i-label. De auto heeft de bekende grote nierengrille, een relatief sterk aflopende daklijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *