Geely Vision Starbust: nieuwe designvisie

De Chinese fabrikant Geely heeft een nieuw studiemodel gepresenteerd dat luistert naar de naam Vision Starburst. De gelikt gelijnde concept-car biedt een inkijkje in de designtoekomst van het merk.

Geely Auto is een van de merken van de Chinese gigant Geely, een bedrijf dat daarnaast merken als Geometry, Lotus, Lynk & Co, maar ook Volvo, Polestar en LEVC (London Electric Vehicle Company) in zijn zak heeft. Geely Auto schuift digitaal de Vision Starburst naar voren, een studiemodel waarmee Geely zijn nieuwe designtaal in opgeblazen vorm introduceert.
Geely heeft de ruimtelijke sfeer te pakken. De Vision Starburst heeft een naam als ware het een ruimtestation en daar komt bij dat de Chinese autobouwer zijn nieuwe huisstijl ‘Expanding Cosmos’ doopt. Het concern spreekt juichend over de pracht en praal van zijn jongste designtaal en haalt daar verwijzingen bij naar de geboorte van een ster …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *