BMW X3 en X4 vernieuwd

BMW geeft zowel de X3 als X4 een facelift. Er zijn uiterlijke, maar ook innerlijke én motorische aanpassingen. Vanaf augustus in Nederland.

De facelift die BMW op de X3 en X4 doorvoert gaat iets verder dan je wellicht van een LCI (Life Cycle Impulse) van de fabrikant uit München gewend bent. De twee SUV’s krijgen een andere snuit aangemeten waarin nieuwe, plattere koplampen en een grotere grille het beeld bepalen. De nierengrille is net als bij de elektrische iX3 tot één geheel gesmolten. Natuurlijk kan herzien bumperwerk niet ontbreken. De achterlichten zijn daarbij ook nog eens onder handen genomen. De indeling ervan is volledig nieuw, de lichtsignatuur steekt daarbij sterk af tegen de zwarte behuizing van de units. Ledkoplampen zijn standaard op de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *