Opel Grandland is vernieuwde Grandland X

Dít is de Opel Grandland, de grondig vernieuwde Grandland X. Compleet met een compleet nieuw front en een volledig nieuw dashboard. Ook weer als plug-in.

De Mokka was Opels eerste model dat een koets kreeg met de nieuwe designtaal. Hij werd snel gevolgd door de gefacelifte Crossland X, die net als de Mokka de X verloor en de jongste huisstijl kreeg aangemeten. Nu is dan ook de Grandland X volgens hetzelfde recept onder het mes gegaan, waarbij eveneens de X zonder pardon werd geschrapt.
Opel Grandland X (2017-2021)
Het zou zomaar kunnen dat je de Grandland op deze foto’s voor een nieuwe generatie aanziet, maar niets is minder waar. De ontwerpers hebben zich achter de tekentafel overigens niet ingehouden. Het model heeft een geheel nieuw gezicht gekregen. Het is gedaan met de los van de koplampen geplaatste grille. De Grandland draagt fier op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *