Nieuwe Kia Sportage uitgebreid in beeld

Dit is de nieuwe Kia Sportage. De nieuwe Kia Sportage is een opvallend vormgegeven SUV die later dit jaar naar Nederland komt.

Autoontwerpers verkeren nogal in extravagante sferen, zo lijkt het wel. Auto’s worden meer dan eens ronduit bombastisch vormgegeven, vol extravagante lijnen en visueel drama. Hoewel Kia in mindere mate dan zustermerk Hyundai een zeer uitgesproken designpad bewandelt, komt het merk met onder meer de uitgesproken EV6 behoorlijk expressief uit de hoek. Dat het allemaal nog een tandje intenser kan, bewijst Kia met de nieuwe vijfde generatie Sportage.
De Sportage die momenteel nog bij de dealers staat, is daar sinds 2015 te vinden. Die wordt spoedig opgevolgd door een wel heel uitgesproken model. Dat is net als de reeds genoemde EV6 getekend volgens Kia’s ‘Opposites United’-designfilosofie. Dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *