Niels van Roij Design’s Daytona Shooting Brake uitgebreid geschetst

De Nederlandse coachbuilder Niels van Roij Design heeft een uitgebreide set designschetsen vrijgegeven van de Daytone Shooting Brake Hommage. Naar verwachting wordt de definitieve auto rond het eind van het jaar gepresenteerd.

De Nederlandse ontwerper Niels van Roij werkt weer aan iets bijzonders. Zijn coachbuildbedrijf Niels van Roij Design heeft al diverse opvallende creaties op zijn naam staan, waaronder de eigenwijze Breadvan Hommage. In opdracht van een klant werkt Niels van Roij Design aan een modern eerbetoon aan de Ferrari 365 GTB/4 Shooting Brake, een in 1975 in opdracht tot shooting brake omgetoverde Ferrari 356 GTB/4 Daytona. Niels van Roij Design deelt nu een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *