Lamborghini Sián FKP 37 van Lego in schaal 1:1

Lego en auto’s, het is en blijft een magische combinatie. Ter promotie van z’n Lamborghini Sian op schaal presenteert Lego een levensgrote Sián FKP 37. Van Lego, uiteraard.

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet in autoland: de Sián werd in 2019 gepresenteerd als een hyperexclusieve hybride-hypercar met V12. De naam werd later aangepast naar ‘Sián FKP 37’, als eerbetoon aan voormalig Volkswagen Groep-topman Ferdinand Karl Piëch.
Lego Technic biedt een 1:8-versie van deze Sián aan voor consumenten, maar heeft zich ook weer eens aan een levensgroot exemplaar gewaagd. De ‘one-off’ kwam uiteraard tot stand in samenwerking met Lamborghini en bestaat uit maar liefst 400.000 Lego-stukjes van 154 verschillende soorten, waarvan er 20 speciaal voor deze auto zijn ontwikkeld.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *