Ford Maverick is nieuwe compacte pick-up

Met pick-ups doe je in de Verenigde Staten goede zaken en dus kun je er als autofabrikant niet genoeg van in je line-up hebben. Pick-ups die een maatje kleiner zijn dan de reeds bekende modellen, lijken in opmars. Ford haakt daar met een nieuwe kleinere en op meerdere vlakken meer toegankelijke pick-upbroer van de Ranger slim op in. Dit is de Ford Maverick!

Ford breidt zijn Amerikaanse pick-upgamma uit met de Maverick. Het merk had er al de immens succesvolle F-serie op de menukaart staan en ook de Ranger is de Amerikaanse consument niet vreemd. De Ford Maverick is de kleinste van het stel, een hagelnieuwe pick-up met een zelfdragende carrosserie en tal van slimme oplossingen.
Ford Maverick
Ford bewandelt met de Maverick een soortgelijk pad als Hyundai met de Santa Cruz betrad. Net als die Santa Cruz is de Maverick een relatief compacte pick-up die vooral wat rijeigenschappen het gevoel van een SUV moet geven. Geen ladderchassis dus voor de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *