‘EV’s mogen steeds vaker niet in parkeergarage’

Elektrische auto’s mogen steeds vaker niet in de parkeergarage onder een appartementencomplex worden geparkeerd, meldt het AD. Angst voor hardnekkige branden wordt als reden aangevoerd.

Die angst laaide op (…) nadat vorig jaar een elektrische auto op een heftige manier tot as verging in een parkeergarage. Het AD meldt bovendien dat de brandweer heeft gewaarschuwd voor dit soort branden.
Dat heeft z’n effect niet gemist. Naar aanleiding van de waarschuwingen zouden veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) heroverwegen of EV’s wel zijn toegestaan in de garage onder een bewoond pand. Ook als er geen echt verbod is, wordt getwijfeld of het verstandig is om deze auto’s ondergronds te laten opladen. Volgens Kees Oomen van de stichting VvE Belang zijn er …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *