Dit lees je in AutoWeek 23

AutoWeek 23 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

De hoofdfoto op de cover is deze week voor de BMW i4, maar de vergelijkende test tussen de Volkswagen Golf Variant en de Hyundai i30 Wagon is evenmin te missen. Kunnen deze stationwagens nog potjes breken in een door SUV’s en EV’s gedomineerde wereld?
Een soortgelijke vraag zou je kunnen stellen bij de Mazda CX-5 Skyactiv-D, een diesel dus. Mazda gelooft nog in dat recept en laat de dieselmotor na een stevige update terugkeren in de CX-5.
Geen dubbeltest, maar wel een dubbele eerste rijtest is het verhaal over de Genesis G80 en GV80. Met deze aan elkaar gelieerde sedan en SUV opent Hyundais luxemerk nu ook in Europa de aanval op BMW, Mercedes, Audi en andere premiumspelers, dus de lat ligt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *