Tokyo Motor Show keert terug in 2023

De Tokyo Motor Show staat definitief op de planning voor 2023. Dat maakte Akio Toyoda, topman van Toyota en voorzitter van de Japan Automobile Manufacturers Association (JAMA), bekend in een persconferentie. Daarmee volgt de Japanse autobeurs zijn gebruikelijke tweejaarlijkse interval.

Toyoda maakte ten overstaan van verschillende media, waaronder Automotive News, bekend dat de eerstvolgende editie van de Tokyo Motor Show over twee jaar plaatsvindt. Een definitieve datum noemde hij nog niet. Meestal staat het evenement op de planning voor het najaar. Wel gaf Toyoda alvast prijs dat het thema van de beurs ‘Green and Digital’ gaat zijn, waarmee hij de noodzakelijke veranderingen voor de toekomst wil inluiden. “Er is nog een lange weg te gaan tot het bereiken van CO2-neutraliteit in 2050”, zei hij. “Dit thema staat voor het begin van die weg en het uitzetten van een koers voor de middellange en lange termijn.”
Toyoda hoopt ook andere sectoren bij de volgende editie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *