Officieel: Chevrolet Corvette met stuur aan ‘verkeerde kant’

Chevrolet heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de rechtsgestuurde versie van de Corvette Stingray. De C8-generatie van de Corvette is niet alleen de eerste in z’n bloedlijn met een middenmotor, maar ook de eerste met het stuur ‘aan de verkeerde kant’.

De huidige in 2019 gepresenteerde C8-generatie van de Corvette is een bijzondere. Die Corvette Stingray is namelijk de eerste Corvette ooit die z’n motor niet in de neus, maar vlak achter de voorstoelen heeft liggen. Chevy’s Corvette is anno 2021 een krachtpatser met een middenmotor, maar het model gaat er met nog een primeur aan de haal. Voor het eerst in de geschiedenis van de Corvette levert Chevolet er namelijk een rechtsgestuurde variant van.
Chevrolet Corvette
De Japanse afdeling …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *