Nissan stopt met Navara in Europa

Nissan stopt met de productie van de Navara in Europa. De fabriek in Barcelona, waar de Europese variant van de pick-up momenteel gebouwd wordt, sluit namelijk aan het eind van dit jaar. Dat betekent dat de Navara hier op zijn einde loopt, al onderzoekt Nissan nog mogelijkheden voor een ‘doorstart’ in de toekomst.

De huidige generatie van de Navara loopt mee sinds 2014. Eind vorig jaar kreeg de pick-up nog een facelift, maar die werd hier tot op heden nooit geleverd. Voor de Europese Navara valt aan het eind van dit jaar het doek omdat Nissan zijn fabriek in Barcelona sluit. Nissan Nederland bevestigt tegenover AutoWeek dat dit inderdaad betekent dat de Navara op zijn laatste benen loopt in Europa.
Overigens wil dat volgens Nissan niet meteen zeggen dat het definitief over en uit is voor de Navara op ons continent. Men onderzoekt momenteel nog mogelijkheden om de Navara te importeren vanuit bijvoorbeeld Thailand, waar de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *