Lotus Emira klaar voor onthulling

Lotus trekt op 6 juli het doek van een volledig nieuw model: de Emira. In een schimmige teaservideo laat Lotus alvast iets van het interieur van die Emira zien.

Het rommelt bij Lotus. In positieve zin. Het merk heeft dankzij z’n Chinese eigenaar Geely weer de financiële mogelijkheid om ambitieuze toekomstplannen uit te tekenen. Het merk gaat zich onder meer storten op elektrische sportwagens. Lotus heeft z’n eerste elektrische inzending, de Evija, al in 2019 aan de wereld getoond en op termijn is élke nieuwe Lotus volledig elektrisch. Op termijn, inderdaad. Lotus trekt op 6 juli namelijk het doek van de Emira, de laatste nieuwe Lotus met puur en alleen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *