Honda N-Box is opvallende multimiljonair

Honda doet goede zaken met z’n olijke N-Box. De even hoekige als praktische Honda N-Box is al jaren de populairste kei-car van Japan en nu breekt de blokkendoos zelfs door de grens van 2.000.000 gebouwde exemplaren heen.

In de Nederland is de Jazz de hoogst in de verkooplijsten genoteerde Honda en in de Verenigde Staten lokt Honda met achtereenvolgens de CR-V en Accord enorme aantallen naar z’n dealers. In Japan is een slechts bij de liefhebber van markante automobiele verschijningen bekend model Honda’s absolute succesnummer. De Honda N-Box is sinds 2015 onafgebroken de populairste kei-car van het land. De veelzijdige blokkendoos behaalt nu een wel heel indrukwekkende mijlpaal.
Honda heeft namelijk z’n 2 miljoenste N-Box verkocht. Sterker nog, de verkoopteller van de kei-car staat al op 2.003.130 stuks. De N-Box is een van Honda’s kei-cars die aan de N-familie zijn gehangen. Honda’s N-modellijn bestaat uit …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *