Fiat’s nieuwe cross-over heeft een naam

Pulse. Dat is de naam van de nieuwe cross-over van Fiat. De Fiat Pulse komt waarschijnlijk niet naar Nederland. Is dat een gemis?

Pulse. Dat is de naam van de nieuwe compacte cross-over van Fiat die op 5 mei al zijn digitale debuut beleefde. Veel informatie over de auto gaf Fiat nog niet vrij en ook een modelnaam was er nog niet. Voor de naamgeving van de nieuwkomer schakelde Fiat de hulp in van iedereen met een internetverbinding. Bezoekers van een speciaal daarvoor ingerichte website konden stemmen op één van de drie potentiële namen voor de compacte cross-over: Tuo, Domo en Pulse.
Modelnaam ‘Pulse’ wist op 65 procent van de stemmen te rekenen. De namen Domo en Tuo ontvingen respectievelijk 25 en 10 procent …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *