BMW X7 krijgt compleet nieuwe voorkant

BMW geeft de X7 straks een facelift. De vernieuwde BMW X7 krijgt een compleet nieuwe voorkant met lager geplaatste koplampen.

Met geboortejaar 2018 is BMW’s grootste SUV bepaald nog geen oud model, maar BMW’s designafdeling heeft al een aangescherpte versie in de ontwikkelingskamers staan. BMW staat namelijk op het punt z’n X7 een facelift te geven. De X7 wordt daarbij grondiger onder handen genomen dan je van BMW’s facelifts gewend bent.
BMW X7 (2018 – )
De zogenoemde Life Cycle Impuls (LCI) die BMW op de X7 doorvoert, belooft de auto een compleet nieuw front te geven. De X7 heeft momenteel een relatief traditioneel BMW-front, al zorgde het formaat van de nierengrille voor wat controverse. Aan weerszijden van die enorme roosters zitten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *