BMW iX – Back to Basics

De BMW iX was deze week al kort in ons land, zodat collega Joas er vast uitgebreid omheen kon lopen. Inmiddels weten we ook wat het leveringsgamma wordt, dus is het hoog tijd om te kijken wat je precies kijkt voor de behoorlijk stevige vraagprijs.

BMW iX xDrive40 – € 86.932,11
Eigenlijk maken we het onszelf alleen maar makkelijk door een elektrisch model door te zagen in ‘Back to Basics’. Behalve in technisch opzicht lijken fabrikanten namelijk ook qua verkoopmodel steeds meer in de voetsporen van Tesla te treden. Dat betekent minder losse opties, minder modelvarianten en een rijkere standaarduitrusting, dit om het productie- en verkoopproces zoveel mogelijk te stroomlijnen.
Bij de iX is dat niet anders. BMW levert ‘m als xDrive40 en xDrive50 en in beide gevallen is er eigenlijk geen sprake van een optielijst. Wel is de auto er als Essense, Balance en Signature. Zelfs bij de Essense kun je kiezen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *