Toyota bevestigt Aygo-opvolger uit Tsjechië

Toyota schuift wat brokjes informatie over de opvolger van de Toyota Aygo naar ons toe. De nieuwe kleinste Toyota wordt zoals verwacht in Tjechië gebouwd en blijft dus een geheel Europese aangelegenheid.

De Toyota Aygo gaat door, weten we al enkele maanden. Beter gezegd: Toyota gaat door in het A-segment. Het Japanse merk heeft de opvolger van de huidige, tweede generatie van de Aygo namelijk nog geen naam gegeven. Ook in het laatste bericht houdt men vast aan termen als ‘een nieuw model in het A-segment’, wat juist suggereert dat er een naamswijziging op komst is.
GA-B
Dat is ook niet zo gek, want de nieuwe ‘Aygo’ is in veel opzichten anders dan z’n voorgangers. Onder de vele merken die stoppen met hun aanbod in het zogenaamde A-segment bevinden zich namelijk ook Peugeot en Citroën. De opvolger …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *