‘RS E-Tron GT de best rijdende Audi RS ooit?’ AutoWeek Podcast

En deze vrijdag weer een nieuwe aflevering van De Uitlaat! Stéphan is deze week te gast en is net aan het bijkomen van een weekje BMW M3 rijden. Hij blikt terug op zijn ervaringen met de E90 in 2008. Maar ook de Audi’s nieuwe laadnetwerk, de Audi RS E-tron RS en de Carrera GT komen voorbij.

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat, om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Stéphan valt deze week in voor Marco en samen met Roy mijmert hij over powersedans. Want de nieuwe M3 was leuk, maar de Giulia GTa lijkt hem ook wel wat. Ook heeft hij een biecht over de Renault Modus en hebben ze het over elektrische auto’s.
Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify,

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *